Blogger berwajah baru....???

Ooooo bila ntah last post...tau2 bukak blogger dah berwajah baru...x la baru sgt bg aku yg terkial2 dr td cari mana butang nak post, butang nak view... pendek kata sume butang ilang la....ssh kan aku le ko ni blogger. Ok2...jadi +ve...jadi +ve.... Makin malas lak nak menulis tp ada cita2 dan wawasan baru terhadap blogging neh. Since aku da malas nak hapdet bende2 berkenaan perasaan, rasa2 baik aku utilize tpt ni jadikan kawasan penulisan novel aku... Cewah...ye kelap kelip kan mata anda byk kli, buntang2 skit...rolling2 eyes... klu org yg kenal aku surre gelak bagai nak mati baca statement td... Aku dan penulisan novel??? Muahahhaha.... cm x serasi je.... Ye...tp tetaplah itu yg akan aku lakukan....InsyaAllah...mula2 tulis suke2, mana tau pastu ada fan sikit demi ckit..pastu leh terbitkn buku. Pastu buku aku jadi Boommm Kabooommmm, laris di pasaran. Nanti ada la Khabir Bhatia ke, Lina Tan ke nak amek novel aku wat filem kan..... Ang...angg....angg..... mantap btoi angan mat jenin aku.... Ooohhhh jari jemari, rajin2 la menari2 atas papan keyboard ni, pastu kepada minda saya tolong bg jalan cite best2 skit and x sceptical utk wat buku... Slalu ko kutuk novel org kan cik Callezzta, haaa meh kita tgk ape lak org kutuk novel ko...kehkehekeh.....adiossss.....

Blog Archive

The Empire....

WaRiSAn Jawa dan Bugis

Kalau Bosan....

Shout Ur Heart Out...!!!!!


ShoutMix chat widget