*Blank*





Iskkk...iskk....tibe2 lak jiwe kacau...Camne bole jadi camni nih???? ish ish...Ubuntu btol la....

Cheese and choc....

I called ibu last nite..ehhhhh salah ibu yg kol me hehhee.... at last dpt gak ckp ngan bdk kenit kuat membebel tu. Tapi nk soh die ckp ke main susah, sombonk gile...

So terpakse la gune cara keji ckit...

"Xpe kak long x mo ckp ngan makngah, biar mak ngah ckp ngan adik je..."

Still refuse to talk....

"Ok fine, klu kak long x mo ckp, mak ngah bwk adik je g playground, belikan adik coklat...dah la adik ni kiut....ade lesung pipit. Biar m.ngah sayang adik sorg je...."

X jalan gak.....

"Xpe xpe x mo ckp xpe, wan....meh makngah ckp ngan adik. Hye adik...adik wat ape..nak g playground ngan m.ngah x? Adik nak coklat??? Nnt m.ngah bli cheese and choc utk adik ye..."

"MAK NGAH...!!!! cakap ngan kak long plak..."

Ngeh ngeh ngeh...jalan pun...

"Aik td sombong ngan m.ngah."

"M.ngah, kak long pun nak cheese....."

"Kak long kawan m.ngah ke?"

"Kawan.....M.ngah kak long nk cheese skrg jugak bole x?"

"Mana boley skrg, kak long kan jauh. Kak long kene blk seremban dlu br m.ngah blikan, ok sayang..."

"Ok, nnt m.ngah blikn kak.long cheese n choc eh.."

"Ok sayang, nnt m.ngah bwk coklat byk2 utk kak long ye...Rindu m.ngah x?

"Rindu..."

"M.ngah pn rinduuuuuuuu sgt ngan k.long...Nnt kite jumpe sabtu ni ye. I love u..."

"I love u too m.ngah..."


So sweet and sgt keletah.....Rindu nye kat Raudhah. X sabar nak tunggu Sabtu....

Senarai Rindu-Rindu

Hehehehe post 'geli mat' lagey....

1. Rindu umah
2. Rindu sunshines...
3. Rindu ibu ayah
(Ok 3 di atas tahap die adalah amat sangat banget...)
4. Rindu nak makan asam pedas
5. Rindu Scandal 1
6. Rindu nak chatting2 ngan kawan sambil lepak kat Mc D mcm masa blaja dlu
7. Rindu nak kayuh beskal kat Hutan Rekreasi Ayer Keroh rmi2 ngan hausmate pastu amek gambar pose UCB
8. Rindu nak tgk Mr N punye senyuman... dlu klu time kat kelas slalu curik2 tgk Mr N ngah watpe...pastu klu nmpak die senyum rs cm bahagia jeee (hehehhe wtf...)
9. Rindu nak gado2 ngan kace
10. Rindu katil kat umah
11. Rindu rindu aduh sayang merindu...erkkk ok tu lirik lagu *teeettttt...next*
12. Rindu nak makan Chocolaty Indulgence
13. Rindu kat sepit Bee yg dh patah. Dah la kiut, kan dh tatau kat mana nk bli lagey....huhuuhuh

Sebenarnye aku mcm merindukan sesuatu lagey tapi selain di atas ni aku tatau ape bende itu.. Apekahhhhh???

Cucuk Langit......

Sangat bosan....hurmmm....intro yg sgt x best utk stat blogging. Tukar mode!!

Haiiii kawan2...apa kabar semua??? Kawan-kawan chat??? Errkkkkk mcm pengacara rancangan kanak2 Bimbo Willbow Gedebow.

Sebenarnya sangat tatau nak tulis ape. Everyone around busy with their pimps. Wallaaa sangat extreme ckp cmtu hikhikhik No la, act derang busy pimping their 'anak2PA' and since aku x beranak lagi sem ni so, macam ni la jadinya.... Lonely, Bored but Dedicated Hardworking Worker 'had to' (buat bunyik macam terpaksa giler...) men games, fesbuk dan blogging. Ngehngehngeh.....

Nak watpe ni??? Sume kejahatan telah dilakukan utk menghiburkan ati...tapi nampaknya x menjadi.

Tak chat.... uhuk uhuk uhuk...Kesian saya....

Pang of jealousy....

Sem bru belom stat, tp keje dh byk. Xpe la, kli ni bukan nk merungut psl keje. Nabil pn dh ckp ngan aku,'Anim, kite jgn merungut byk psl keje lagi, sbb kita mengulor byk gak. So kire klu dpt pape keje, suke ke x, kite terima je dgn redha dan senang ati...'. Itulah Nabil, bestfren merangkap hausmate aku. Slalu je bg kata2 nasihat and semangat kat aku. Thanx Nabil....

Agak bosan lately ni, so bile Kak Ida ajak g tgk wayang mlm td, aku on je. Nabil nak tgk Avatar 3D, malangnye tayangan 3D dibatalkan due to technical error. So aku n Nabil tgk Sherlock Holmes while Kak Ida, Iskandar n Linda tgk Avatar version biasa. Sherlock Holmes mmg recommended to watch.

Before wayang, makan kat The Zen, Dataran Palawan. Food sgt best n byk choices compare to Secret Recipes. Sayangnye aku dh dinner b4 dat and perut full, so just mkn Choc Berries n Fruit Chaos. Nxt time shud try tiramisu and others food yg sgt craving to eat....

Tgk FB skandal, ada gambar2 + komen2 yg x best utk ditonton oleh aku. Speechless nk say anything...too much to say, tp stuck utk aku bersuara.

Dlu My Baby You, skrg Already Gone....

Blog Archive

The Empire....

WaRiSAn Jawa dan Bugis

Kalau Bosan....

Shout Ur Heart Out...!!!!!


ShoutMix chat widget