Pang of jealousy....

Sem bru belom stat, tp keje dh byk. Xpe la, kli ni bukan nk merungut psl keje. Nabil pn dh ckp ngan aku,'Anim, kite jgn merungut byk psl keje lagi, sbb kita mengulor byk gak. So kire klu dpt pape keje, suke ke x, kite terima je dgn redha dan senang ati...'. Itulah Nabil, bestfren merangkap hausmate aku. Slalu je bg kata2 nasihat and semangat kat aku. Thanx Nabil....

Agak bosan lately ni, so bile Kak Ida ajak g tgk wayang mlm td, aku on je. Nabil nak tgk Avatar 3D, malangnye tayangan 3D dibatalkan due to technical error. So aku n Nabil tgk Sherlock Holmes while Kak Ida, Iskandar n Linda tgk Avatar version biasa. Sherlock Holmes mmg recommended to watch.

Before wayang, makan kat The Zen, Dataran Palawan. Food sgt best n byk choices compare to Secret Recipes. Sayangnye aku dh dinner b4 dat and perut full, so just mkn Choc Berries n Fruit Chaos. Nxt time shud try tiramisu and others food yg sgt craving to eat....

Tgk FB skandal, ada gambar2 + komen2 yg x best utk ditonton oleh aku. Speechless nk say anything...too much to say, tp stuck utk aku bersuara.

Dlu My Baby You, skrg Already Gone....

7 comments:

----yan---- said...

xnk merungut..nk ckp jerk..

keje2 keji mmg bnyk...:( :(

aisyah said...

nk tgk gak fb skandal...ley ahh...

♥MALIN♥ said...

iskandar?! apakah... hehehhe..yeop ade ckp korg tgk wyg...sbb time tu kat mlk jgk... tp kene blk ptg tu jugak...plus pnat.. huhu... camne is tu??ok x??? nguehuehue~~

People said...

yan: hahahha kasik can la komplen...

ecah: aishhh....mana bole tgk, klu tgk kene bayar...sanggup ke???

malin: mmm die agak baik, senyap (aku yg bebel lebey2...) hahaha tp mcm kontrol ckit and type lelaki metrosexsual. ngeh ngeh ngeh ehh bukan ko penah hangout dgn die ke?

----yan---- said...

hahaha..
bole plak ngn iskandar tuh...
kalo yg itu, ecah aku ader add mamat tuh dl

People said...

wehhh skandal aku bukan si iskandar la. ko dh ngape yan hakhakhak salah paham ke salah org...

NabilahMazalan said...

apasal aku br bc blog ko ni anim...hehe..wah!aku pandai nasihat ko..tetapi..aku kah yg ikut??hehe

Post a Comment

Blog Archive

The Empire....

WaRiSAn Jawa dan Bugis

Kalau Bosan....

Shout Ur Heart Out...!!!!!


ShoutMix chat widget