Besdey Bash.....

Bunyik macam HITs FM Besdey Bash....tp ini ialah besdey bash sunshine aku, Raudhah 'Izzati. Sambutan sederhana je tp meriah. Sume sedara mara jiran tetangga, ketua kg dtg.... Besdey sunshine on 30/10/09 tp celebrate besdey on 31/10/09 sbb 30hb tu ari Jumaat.

Pagi2 bgn tdo, die dh tanye bile bole pki gown princess sbb a nite b4 aku dh racun die kate die akan jd princess esok pagi. Hikhikhik.... dh ptg, pas mandi br la tukar ke sepersalinan putih bak princess. Yang x bole blah, automatik perangai tuka jd behave giler ble pki baju tu. Kemain sopan lagi mengalahkan Kodai Sopan (kedai bundle kat Terminal 1) hakhakhak..... Senyum meleret and sgt la behave ble org nk amik gambar atau video die (please refer attachment) ^_^







Hepi btol sunshine aku. Sebab ramai kwn2 die dtg and byk hadiah dapat. Malam tu ada upacara bukak hadiah, dh mcm org kawin lak. Yang x bole blah, tema hadiah sume pink, mentang2 la besdey girl.....pape pun time kasih pada sume yang bg hadiah and yg menjayakan besdey bash kat Bandar Seri Putra. Terutama sedara mara yg tolong dari pagi.
To Sunshine, Hepi Besdey Sayang..... 1 Year Old Older, 1 Year Old Wiser.... I love you so much..... MMmmmmuuuuuuahhhhhh......

You'll or I'll Never Get Wat U/I Want....

Morning....hepi pada mulanya...a bit stress... but it getting more and more stress when i know/ read sumthg. Dia nak kahwin?? So soon.... ok, i lied b4 dis bile aku kate x kisah but actually kisah. Sbb pe kisah? Sebab aku bukan patung, aku bukan dinding yg berdiri tegak alip mcm Tembok Cine kat Beijing tuh. Aku ada feeling atau kata2 staright to d pointnye aku sayang gile die. But does he care? Of kos not... I am nutting to him.

Jadi dgn tersebarnye berita tu hari2 ku jadi mendung kelabu mcm warna air Sg Klang. Aku yg mule nye berkobar2 nak siapkan semua keje2 yang terbengkalai smpai sanggup ponteng kursus, mula ilang semangat. Atau lebey tepat lagey ilang semangat idup. Nak mati je bole x??? Astghfirullah Kamaliah, takkan sbb sorg laki ko nak mati? Ati aku berkata...

Maka, kerana kesedaran dan keinsafan datang bersilih ganti bersama perasaan sedih, hiba dan sayu aku cube bertenang dan bersikap rasional. Dan sgt impresif kerana tiada airmata yg kua lagi kali ini. Dan dengan ini juga ari ku berlalu tanpa sebarang kerja berjaya disiapkan sbb aku sibuk melayan perasaan dgn mengupdate status FB, tuka template blog dan melakukan2 kerja2 x berfaedah yang lain....

Dan dengan terjadinya benda ini, takkan ada lagi lelaki hadir dalam hati aku, tiada lagi angan2 utk wat kad undangan kahwin bagi kat kawan2, tiada lagi blog jiwang2 dalam ni, tiada lagi status geli2 dalam FB dan tiada lagi harapan utk dapat peti ais dari geng kapak sbb ati aku dah mati. Takkan ada rasa cinta lagi lahir utk para lelaki...... Itu janji aku....

Define S...

S can be anything.... S can be suicide, S for sux, s for sexy, s is soooooooo.....wateva, s for that and s for this. But for my cond right now, S suits best to curse everyone i hate and anyone I want to kill rite now. Assshole.... though it spell with aaa not s, it sound like sssshole. So it's valid. Don't say anything, don't critic or comment. I can say wateva i want...Dis is my blog, if u sick or hate to read the post, then wat d hell are u still reading dis......

Blog Archive

The Empire....

WaRiSAn Jawa dan Bugis

Kalau Bosan....

Shout Ur Heart Out...!!!!!


ShoutMix chat widget