Bile conflict menjadi interest.....

Soalan 1 (d) dalam paper Industrial Power Supply aku berbunyik:


"List down 5 types of filter which can be used in Linear Power Supply."

Mata meneliti jawapan di dalam buku jawapan student aku......

a) Penapis kapasitor

Correct....checked.....

b) Penapis RC

Correct...checked....

c) Penapis LC

Correct...checked....

d) Penapis Phi

Correct...checked.....

e) Penapis teh tarik......

Correct...che.....WHAT??????

Sape yang sengal jawab mcm ni nih........Panas lak ati jwb memain cmni.....

Selepas wat cross check, En Kapten punya jawapan rupanya....huhuhuuh.....

Sengal la dier nih...mentang2 aku yg tanda, wat lawak lak kat ketas pekse....huhuhuuh......

Final....Ooooo....Final...

Gembira btol biler berjaya memprivatekan blog aku...terima kasih kawan2..... hehehhe

Kertas final dah dalam tangan... ikutkan prestasi student2 aku dalam dewan exam, mmg x begitu memberangsangkan... kesian student2 aku, ni lah first time soklan totally dalam English. Xde dwi bahasa lagey...aku tau mereka berusaha, mereka stadi...dengan bersungguh2nya..... tapi bile tgk soklan, sume terkedu...sume blur...sume yg di stadi ilang dr kepala...sebabnya nota sume dlm Malay, tup2 soklan dalam English....

Memang kejam pengarah keluarkan arahan totally tuka soklan secara mengejut cmni... Aku akan usaha tolong mana yg mampu...aku sendiri down bila tgk soklan, apatah lagey student aku....hmmm....

Nota kaki: Saya rindu pada Izhar... pulang la segera.... ^_^

Tolong ajarin saya....!!!!!!!

Ok sila ajar saya..... terutama AMALINA MALIN. Ye....sengaja saya hi-lite nama anda besar2 supaya anda notice. Dengan harapan anda akan notice.....sbb slalu ko je tau bende2 cmni Malin. X notice pun kene notice gak...kawan2 lain yang notice or tortis ehhh salah lak....sila notice juga jika anda tahu....

Sila ajar saya macamana nak private kan blog ini. Dan hanya individu tertentu sahaja bole baca dan bole segalanya... walau blog saya ni x best dan hanya ada 7 follower saya x kisah, saya nak privatekan jugak sebab blog saya adalah luahan rasa saya dan sangat annoying bile ada individu yg cuba mencampuri urusan idup saya dan buat mcm2 assumption hanya melalui pembacaan dari blog saya. Please respect people ok, TQ.... (ayat Hajar Kamal...pinjam jap...)

Jadi kawan2 dan AMALINA MALIN tolong ajar saya supaya senang saya nk anta post yang power2 sumpah orang tanpa rasa ragu2 lagi. Skrg ni nk anta post pun kene pk banyak kli, padahal ni blog aku kot. Sungguh x best perasaan itu.... Mmg aku pissed off giler....DEMMM.....!!!!!!

Sayang Persona Ku Sayang.... :(

Hari yang malang.....

Ilang mood....huhuhuuh.....mendung...

Why...why...why....????

Persona Nan Grata ku tercedera.....disagat oleh tuan kereta.....

Huduh dah rupe dia....calar-balar....cat terkopek....terbuai2 ditiup angin...ohhh kesiannya....

Disagat batu jalan...yang x berperikejalanan.....

Hancur hatiku...mengenang dikau...jadi keping-keping...setelah kau pergi...aahhhhaaaa *pinjam lagu Dewa jap*

Ngadu ngan Incik Kapten...die gelak2 kan lagi ada la....siap kutuk aku parking fail...hampeh btol dak kecik tuh....

Nak upload gambar kecederaan Persona, tapi henpon x canggih cam Adilah Kamarudin, dan xde Adam the DSLR cam Yan Azna....huhuhuhu.....

Sedeynye...sedeynye....rasa mcm baru break ngan boifren pastu kene makan banyak2 utk lupakan kekecewaan itu....huhuhuuh *Kamal, jom g secret recipe...wahhh gitu..*

Huhuuhuhu......mama, mana nak cekau duit nak plastic surgery kan kete ini...uuuwwaaaaa.......

***Nota kaki wat Yan Azna: X kisah la walau persona je, x kan nak tunggu drive Hummer baru nak nangis guling2 tgk Hummer tersagat divider :P

Blog Archive

The Empire....

WaRiSAn Jawa dan Bugis

Kalau Bosan....

Shout Ur Heart Out...!!!!!


ShoutMix chat widget