Sayang Persona Ku Sayang.... :(

Hari yang malang.....

Ilang mood....huhuhuuh.....mendung...

Why...why...why....????

Persona Nan Grata ku tercedera.....disagat oleh tuan kereta.....

Huduh dah rupe dia....calar-balar....cat terkopek....terbuai2 ditiup angin...ohhh kesiannya....

Disagat batu jalan...yang x berperikejalanan.....

Hancur hatiku...mengenang dikau...jadi keping-keping...setelah kau pergi...aahhhhaaaa *pinjam lagu Dewa jap*

Ngadu ngan Incik Kapten...die gelak2 kan lagi ada la....siap kutuk aku parking fail...hampeh btol dak kecik tuh....

Nak upload gambar kecederaan Persona, tapi henpon x canggih cam Adilah Kamarudin, dan xde Adam the DSLR cam Yan Azna....huhuhuhu.....

Sedeynye...sedeynye....rasa mcm baru break ngan boifren pastu kene makan banyak2 utk lupakan kekecewaan itu....huhuhuuh *Kamal, jom g secret recipe...wahhh gitu..*

Huhuuhuhu......mama, mana nak cekau duit nak plastic surgery kan kete ini...uuuwwaaaaa.......

***Nota kaki wat Yan Azna: X kisah la walau persona je, x kan nak tunggu drive Hummer baru nak nangis guling2 tgk Hummer tersagat divider :P

6 comments:

wAhIdAjAnUdIn said...

tak nampak plak divider tu time waktu siang...waktu malam nampak plak divider tu kan...maknenyer ko ni rabun siang...hehehe

dil yg mude said...

hahaha...
tepon tak perlu canggih beb...
bil tepon yang nak kene canggih...
tukar lah kepada bil lalu amik lah plan unlimited data...
ok?!
amik ler gambar dlu sebelum repair..
hahaha...
ade macam rupe kelise aku tak?!
ke lagi teruk?!
haha sekali lagi...

People said...

yda: aaahhh maklumla aku kan dh 2 alam skrg...xtvt sume stat at nite...sensiang time nk tdo.... :P

dil: huhuhuhu x mo upload...menambah kekecewaan tiap kli tgk kecederaan itu...ohhhh tercedera ati ku jua....

yan azna comey said...

kalo drive hummer xnmpk kesan kot, divider tuh yg teruk

People said...

hahahhaah akhirnya yan azna dh boley komeng...tahniah3.... :P

e.i.n.e. said...

hahaha. aku nak like komen yan. hahahaha lagi. ala kak nim, takyah ade kamera lawa pun leh je upload. janji nampak kecalar-balaran. ahahaha. sure bengangnye kak nim bace komen aku nih.

Post a Comment

Blog Archive

The Empire....

WaRiSAn Jawa dan Bugis

Kalau Bosan....

Shout Ur Heart Out...!!!!!


ShoutMix chat widget