Besdey Bash.....

Bunyik macam HITs FM Besdey Bash....tp ini ialah besdey bash sunshine aku, Raudhah 'Izzati. Sambutan sederhana je tp meriah. Sume sedara mara jiran tetangga, ketua kg dtg.... Besdey sunshine on 30/10/09 tp celebrate besdey on 31/10/09 sbb 30hb tu ari Jumaat.

Pagi2 bgn tdo, die dh tanye bile bole pki gown princess sbb a nite b4 aku dh racun die kate die akan jd princess esok pagi. Hikhikhik.... dh ptg, pas mandi br la tukar ke sepersalinan putih bak princess. Yang x bole blah, automatik perangai tuka jd behave giler ble pki baju tu. Kemain sopan lagi mengalahkan Kodai Sopan (kedai bundle kat Terminal 1) hakhakhak..... Senyum meleret and sgt la behave ble org nk amik gambar atau video die (please refer attachment) ^_^







Hepi btol sunshine aku. Sebab ramai kwn2 die dtg and byk hadiah dapat. Malam tu ada upacara bukak hadiah, dh mcm org kawin lak. Yang x bole blah, tema hadiah sume pink, mentang2 la besdey girl.....pape pun time kasih pada sume yang bg hadiah and yg menjayakan besdey bash kat Bandar Seri Putra. Terutama sedara mara yg tolong dari pagi.
To Sunshine, Hepi Besdey Sayang..... 1 Year Old Older, 1 Year Old Wiser.... I love you so much..... MMmmmmuuuuuuahhhhhh......

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

The Empire....

WaRiSAn Jawa dan Bugis

Kalau Bosan....

Shout Ur Heart Out...!!!!!


ShoutMix chat widget