Hot Ke...????? (Amaran: Tajuk xde kene mengena dgn post hehhehe)

Yaribbbbaaaaa....andreee....andreee.....setelah lebey kurang 150 ari memperhambakan diri pada assignment, ujian dan segala macam keje keji pengurusan yang memerlukan pemerhatian rapi dari sudut 360 darjah secara hakiki (apa ko merepek ni minahhhh...????) maka tiba lah saatnye utk menikmati idup yang bahagia tenang aman dan damai bersama keluarga anak sedare kawan-kawanan dan sepupu sepapat dengan pergi BERCUTI..... yeaaaa bercuti. Wah...siap increase size tulisan and warnakan lagi. Nampak sgt nk show off word tuh hahahha Sangat hebat aku rasa sbb dpt cakap ehh tulis secara snychronous (wallllaaaa.....teknikal giler terms yang digunekan) tanpa noktah neh. Haaaa baru jumpe titik noktahnye kihkihkihkih....

So our plan is --> Hot Spring sumwhere in Malaysia..... ceh ceh....bajet nak going back to nature la tuh. Masa plan nak g bercuti, sume tempat2 cam Langkawi, Terengganu tempat2 shopping ni la telah direject dgn jayanya oleh ahli2 panel. Kunun kali ni nk buat perubahan skit la, x mo g tempat2 yg x membina minda malah mampu mengosongkan poket pelawatnya. Hehehhe.....

X mo bebel panjang2...penat jari jemari ku menaip. Tunggu g bercuti dlu la, leh upload gmbr byk2 pastu baru bebel byk2. Heehheh


P/S: X sabar nk men futsal dis Sat....maklumla pemangkin ada hahhahha ^_^

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

The Empire....

WaRiSAn Jawa dan Bugis

Kalau Bosan....

Shout Ur Heart Out...!!!!!


ShoutMix chat widget