It spells as H.E.R.P.E.T.O.P.H.O.B.I.A

X suke B.U.A.Y.A atau reptile yg seakan-akan serupa dengannya.... Selalu doa, jgn la Allah temukan aku dgn buaya ke alligator ke secara live atau berada dkt dgn reptile ni.... Takut...takut...takut.... 

Selalu mimpi buaya....org kata x baik mimpi binatang camni...Wallahualam.... yg penting berserah dan yakin dgn perlindungan Allah ye x.... 

Arini baru tau klu takut or phobia dgn reptile nama dia herpetophobia...ape ke susah nama ko ni... ngape ko x namakan reptophobia je... x pun crocophobia...kan sonang.... tapi nanti peminat kasut crocs mungkin mara atau org yg tak suke kasut crocs akan kompius...kerana memikirkan yg mereka juga tergolong dalam golongan ini sedangkan mereka hanya lah x suke kasut crocs saje.... kecik la ati diorg nnt...hihiih....... 

Nampak gambar ni dlm FB kawan, cantik and sgt kewl gambar ni....terpaksa share jugak walaupun bulu roma aku da meremang n badan rasa nak gigil even baru tgk gambar je...huhuhuuhu... x suke buaya.... :( :( :(


                                 


 Picture by Jero Prieto

0 comments:

Post a Comment

Blog Archive

The Empire....

WaRiSAn Jawa dan Bugis

Kalau Bosan....

Shout Ur Heart Out...!!!!!


ShoutMix chat widget