For The First Time

Holla....Hopefully everyone have nice great day today just like mine.... almaklumla nak cuti dah, hati pun bunga2 je.... hmmm....ni nk komplen psl blog baru aku ni. Aku ni bukan la baru first time memblogging2 ni tp ni first time wat guna blogger web ni. Penin btol medula oblongata aku nk edit layout tok blog aku nih. Aku tgk org len nye blog kewl je, aku nye cam hampeh gile. Bongexxx btol la blogger ni, x user frenly. Puas aku ubah x jadik2 gak..... Maleh nk pk dh, nnt bile aku bosan tahap gaban br wat blk...ish ish x sangka mencabar btol edit layout blog ni. Dh cun nnt br aku nk link ke kawan2 aku... klu takat under construction lg maleh aku... ape aku merepek pun aku tatau...hehehhe chow....

2 comments:

MRSz eLLy'z said...

Oit minahh..seb baik laa aku mmg dh tag blog ko sbelum nih..asyik re-blog je ko nih..uhuhuhu..saje nk ngutuk ko..bile nk kuar hang out ngn aku, izza n trah??

Doctor_Mistress said...

hehehheeh rileks rileks..... terpaksa tuka, sbb aku x suke dok c2 g hahahha jom arr....b4 raye jom g karock...

Post a Comment

Blog Archive

The Empire....

WaRiSAn Jawa dan Bugis

Kalau Bosan....

Shout Ur Heart Out...!!!!!


ShoutMix chat widget