Kereta Ooooo Kereta

Lokasi : Depan umah sewa
Waktu Kejadian: 8.45 malam
Mangsa: Diri sendiri
Saksi: Anak2 jiran yang men beskal

Aku: Halamak...apsal lak x bole bukak ni. Ish...ish...ish... x bc bismillah ker.... Bismillahirahmanirrahim ...aik x bole gak.... Ni kene wat gaya gaban la nih...ishh ish...

Anak Jiran: Kakak....kenapa kakak kua ikut cni? (muka masing2 blur + kompius....)

Aku: Heheheh....pintu akak rosak la....



Pada ari kejadian, pintu kete aku wat hal. Die x bagi aku kua, nak soh aku tdo dlm kete agaknye. Pintu kat seat driver lak tu. Seb bek x sume pintu rosak, kot x mau gune tingkap utk kua. Terpaksa la aku gune pintu bhg penumpang. Dan seb bek time tu malam. So xde sape nmpk kehuduhan aku yg terkial2 nk kua.



Dan kerana malu, esoknye aku parking kat lab. Heheheh....dan nak jadi citer g, lusanya boot kete lak x bole tutup sbb spring patah. Pandai lak kete aku ni skrg, mendemand kan diri sejak mendgr dirinya bakal direplace. Kecik ati la tuh.... Melayang fulus aku lagi...High maintenance btol kete aku 2-3 menjak nih..... Tanda2 awal nk ikut jejak langkah Malin ni...heheheh


3 comments:

walnutnalmond said...

agaknya bilela aku dpt naik kete baru ni? maklumla bejii manjang...

Doctor_Mistress said...

halamakkkkk ayat cik walnut eh eh puan walnut menusuk ke kalbu saya....hehhehe pn walnut nye blog id pe eh? saya nk add hehehhehe maap la aritu bg pastu luperrr la plak...hehheheh ampun ampun....

vers said...

Please record and upload on how you get out to FB....#b

Post a Comment

Blog Archive

The Empire....

WaRiSAn Jawa dan Bugis

Kalau Bosan....

Shout Ur Heart Out...!!!!!


ShoutMix chat widget