Life Must Go On

Entri kali ni ialah entri mode luahan. Terasa nak wrote sumthg on this beautiful monday evening, sementara tunggu Bella abes solat and Ima yg ilang ntah ke mana muncul blk kat opis. Klu due2 teman itu ada baru la bole pulang..... Hehehe....

Lately ni byk things happen and I thanked Allah, really thanked...bcos all those things yg jd really teach me sumthg. And everythg yg jd dis whole week make me stronger. Yeah...tipu la klu x nangis kan, no woman no cry...... ^_^but thanx a lot to my buddy Ima n Mrs Amin a.k.a Bella for always being by my side, cheer me up and advice me. X lupe gak pada Mr Amin yg berjaya brain wash aku on dat day and made me realise that 'he' don't deserve me.

If he can't loves u sincerely, care for u or at least appreciate u in his life, then he don't deserve u or x berbaloi....so better forget ur feeling and leave him. Mmmm...bukan senang nak buat camtu, but amazingly i DID it...yeahhhh ^_^ Better go for sum1 who really wants u and really appreciate u baru la bole rasa apa itu bahagia.... Heheheh.... Besides, the waiting lists are still long....hikhik apa salahnye cuba membuka ati n perasaan pada org yg betul2 nak.....

4 comments:

♥MALIN♥ said...

huhu.. x bleh nak "likes" post ni mcm kt fb... =P

MrsTedDyBuncet said...

open ur door heart for sum1 next door? lalalala.. :p

----yan---- said...

waiting lists are still long ---xbaik menipu le kak nim..hihihi

Doctor_Mistress said...

malin: we do hv d same love story huh??? hehehhe

mrs teddy: hehehhe under consideration maybe....

yan: hehehe mmg tpu pun, x la pjg mana. ade 4-5 org je hahahha

Post a Comment

Blog Archive

The Empire....

WaRiSAn Jawa dan Bugis

Kalau Bosan....

Shout Ur Heart Out...!!!!!


ShoutMix chat widget