Seminit sebelum pulang.......

Penah x alami situasi mcm nk tunggu sesuatu tp x muncul2.... menanti sesuati tetapi x tbe2.... Mmg demmmm kan perasaan itu. Saat menanti jam dinding, jam tangan, jam handfon dan segala kaum kerabat jam yg ada dlm department ni tuka kol 5 sgt menyeksakan.

Tolong la jgn jem...Plss...plsss....plsss...korang2 yg nk sambut CNY blk la mlm karang. Bg la kereta merahku meluncur laju di jalanraya. Saya xde siren nk soh sume org ketepi....huhuuhuh

Dah lama x blk kg....kira saya dok dalam kategori kecemasan gak nih. Walaupun saya x sick tp sy dh homesick.....Yan dh smpai dlu, x aci dowhhh tgglkan aku keje sorg2 kat opis.... :p walaupun sbnrnya yan tu opis dia xde kene mengena dgn opis saya...hahhaha

Mind saya dh shutdown walaupun komp saya x shut down lagi....


Hari ni gembira...perasaan bercampur baur + miang dan gedik bertambah2. Nak2 lepas dpt msg dia... Bole x hati kami bersatu...??? errrkkkkk salah topik lak....hehehhe
Tbe2 saya suka lagu ini.....

Cinta Tak Kenal Siapa
Artist: Aris Ariwatan

Tidak salah rasanya
Andai kumemuja
Anggun di wajahmu
Kerna hati ini dah tertawan

Cinta tak kenal siapa
Hadir tanpa dipaksa
Walau berkecai badan
Melepaskanmu
Aku rela berputih tulang

Dan tak sanggup aku lihat
Engkau dipimpin oleh insan lain...Oh
Dan tak sanggup aku dengar
Tentang keburukanmu...Ooh

Hendak kuhampirimu
Untukku luahkan semuanya
Sayangnya lidahku kelu
Apa lagi yang harus kuperbuat
Agar kau mengerti maksud tersirat

Maka terpaksalah aku melepaskan
Apa yang telah tersimpan sekian lama
Aku cintakanmu Aku perlukanmu
Untuk mengisi ruang kekosongan

Kau merenung bersahaja
Lalu (kau) tersenyum tanda rela

Kemarilah kekasih
Tak perlu kau menoleh
Aku di depanmu bukanlah bayang
Kuingin cipta sejarah
Sejarah indah...denganmu

DEMMM aku mencarut lagi.....ehh mengarut lg...Apsal jd jiwang...TIDAKKKKKKKK........

2 comments:

----yan azna---- said...

yan terpaksa berpikir bbrape detik..yan yg ko sebut tuh aku ker..kalo aku, memang tak kene mengena langsung keje aku ngan ko..senior yan tak kejam mcm senior kak hanim...hihi..eleh, mcm kak hanim yg raya plak sebok2 nak suruh kete lain ketepi

lil said...

tgh mengajar pn bleh update blog ek... hahahaha...

Post a Comment

Blog Archive

The Empire....

WaRiSAn Jawa dan Bugis

Kalau Bosan....

Shout Ur Heart Out...!!!!!


ShoutMix chat widget