Kawan-kawan saya.....

Arini rs nak flash back blk semua koleksi kawan2 yg aku ade dari sekolah rendah sampai la sekarang...

Skool rendh: Fadliana, Raden, Fadiah, Azmariana Nazilah and Sakinah. Ni antara nama2 yg aku igt la, kebanyakan derang ni dh kawin n dh lost contact.
Xtvt: Main masak2, camping, main kawin2, buli org and memekak dlm kelas (hahah kecik2 aku dh jahat rupenye...tp bukan sume kwn aku di atas terlibat, hanya seorg due hikhik), men galah panjang

Skool menengah: Marli, Yus, Iza Mereng, Iza Sadis, Trah, Huda, Nemp, Fahzan, Appa, Faizal...and the list goes on....
Xtvt: Merempit, nyorok kat padang nk ponteng hahhaha (jahat lagi aku..), blaja biologi (cewahhh...), makan kat kantin sama2, leparking kat Seremban Parade, gado2 hehhe (ishhh apsal list aku penuh dgn keje keji nih...)

Pastu dh besar skit, masuk Poli PD wat sijil. Time ni dh insaf skit sbb espiem mcm cilakak...hehhe

Poli PD: Begum, Misnah, Azlina, Jai, Mad Nor, Wan Roy, Pojie, Chip......
Xtvt: Blaja...blaja...blaja...(maklum la dh insaf...hehehe), men bowling, BBQ and merempit skit2 hehehhe

Then sbb rajin blaja dpt la wat dip lak kat Poli Seberang Perai....

PSP: Azie, Ina, Joned, Mahadir, Bang Mat, Li, Ida, Liya, Fara, Mas dan a few names yg aku igt rupe tp x igt nama hehehe. Time ni klasmates aku mmg sempoi n best gile....
Xtvt: G Genting rmi2 dr Penang (tu mmg antara trip aku yg plg best dgn kwn2 la...), amik gmbr kat sawah, g pulau, g bukit bendera (tempat lepak yg kitaorg sgt suke...heheh aku yg suke sbnrnye hahah...)

Pastu murah lak rejeki aku dapat la smbg degree....wat la kat UTeM

UTeM: Yan G, Dil G, Malina Forsenka, Rahi n Pejal, Ecah, Man, Farid, Ninie, Gwe Kacau (heheheh) and Intan
Xtvt: Blaja, g karock, g tgk wayang, gado.....g berkelah kat air terjun sambil BBQ, shopping...

And now, aku dh keje. Dlu keje Shah Alam skrg dh tuka kat Melaka lak. Time keje mmg totally lain, kawan2 pun dh variety skit.Antara member keje aku yg best ialah seperti Yanie, Sepul, Shiew Wei, Majeri, Wan, En Zul, Ima, Nabil and Ydah.

Klu dihitung2 rmi gak kwn aku dr dlu smpai skrg. Mmmmm rmi la aku kene jemput klu kawin nnt nih hikhikhikh.....btw to all my frens time kasih sbb jd kwn2 aku yg best....selalu tolong aku, slalu ngan aku ms ssh sng, bg aku semangat ms aku down, bg aku tiru time pekse (opsss....hahahha), slalu nasihat aku supaya insaf slalu and untuk itu, terima la lagu dendangan di bawah dgn ucapan:

'Kenang daku dalam doa mu...ewahh cak pong...cak pong hahhaha'

"Saya ada seorang kawan,
Namanya Ah Meng.....
Dia juga berkawan namanya Muthu...
Kami berkawan baik, sama sedarjah...
Belajar bersama, main bersama...
hey..hey...hey...
hey...hey...hey...
3 sekawan......"

P/S: Klu ada yg xde nama tu jgn la berkecil hati, anda tetap kawan sy walau nama tiada dlm senarai....sekian....

7 comments:

NabilahMazalan said...

ye ye...name aku de...hehe...time kasih gak tok ko yg sudi berkawan ngn akku...rezeki rezeki...

MRSz eLLy'z said...

wakakak..nama aku pon ade..time kasih ye sbb ko ingt kt aku..btw tipon ko rosak lg yer..kuakuakua..

Doctor_Mistress said...

nabil: kuikuikui qalqalah biar btol sebut rezekqi tu.....

puan elly'z: hahahah die rosak tiap kli ko nak kol eh? kwn2aku kol aku ok je...beb jom kua weeknd nih...

MrsTedDyBuncet said...

hohohoho.. name saye xdak.. kecik peha saye.. (leh ker?) wakakakaka.. :p

Doctor_Mistress said...

alamak nini, aaa... la...nnt i edit k ;)

fq said...

wahhh....
ley ingt lg eh sume nm kwn2...

Doctor_Mistress said...

hehhehe tentu la igt...tp kwn2 slalu igt sy lupe derang walaupn sbnrnya tidak...heheheh ***sape lak fq ni????

Post a Comment

Blog Archive

The Empire....

WaRiSAn Jawa dan Bugis

Kalau Bosan....

Shout Ur Heart Out...!!!!!


ShoutMix chat widget