Wish List 2010

Well ini adalah sebahagian wish list 2010 aku. Kenapa 2010 bukan 2009? Sebab aku tau klu nak wat mende ni sume taun ni sure ssh skit nk capai. So aku wat la in advancenye list (padahal, yg 2009 pun byk g x tercapai hehhehe...). So ini adalah antara mende yg aku nak sangat utk taun depan, x dapat sume dapat separuh pn jadi la. Ya Allah makbulkan la wish list aku ini, AMINNNNN........... ^_^

a) Sambung master (TeSL @ Engineering at local or oversea. Klu dpt over d sea lg syiokkkk hehhee)

b) Kete baru (x kisah la kete ape janji yg x bg aku utang byk2)

c) Loan KPM setel

d) Nak g Gold Coast (berjimba bersama rakan. Arap2 H1N1 dh reda time tu)

e) Handpon baru

f) Masuk kelas drum

g) Nak kawin hahahaah

Klu x tercapai gak wish list ni, kene forward ke taun dpn la. Mcm cuti tahunan lak hahahha apapun aku arap no 1 n 2 tu tercapai la. Aku mmg tgh rajin sgt nk blaja ni. Kadang2 aku pun tatau matlamat idup aku ni. Dah keje nk blaja, dh blaja nk keje lak....Manusia..manusia...mmg tatau bersyukur.................

6 comments:

aku yg DIL said...

weh,g gold coast nak ikut r...

Doctor_Mistress said...

hehehhehe muleh muleh....kumpul duit beb, insyaAllah ujung taun dpn. kos anggaran dlm 1.5k - 2k. aku dh cek pakej air asia...

nor said...

aminnnn....
gold coast thun depan dah naik rege hahaha

nor said...

nor tu adalah aku, ima
cemane ntah dah jd nor tu
hekhekhek

----yan---- said...

honda civic utang xbnyk...muahahahaha

aku yg DIL said...

kalo kak anim beli honda civic, aku akan menangis d sisi kete baru beliau...

Post a Comment

Blog Archive

The Empire....

WaRiSAn Jawa dan Bugis

Kalau Bosan....

Shout Ur Heart Out...!!!!!


ShoutMix chat widget